A Boring Update, Don’t Read.

cat with a pen

When was the last time I properly updated this blog? Last November? Adoi kesiannya The Blind Kitten…

Siang tadi tertidur petang lama gila. 2 until 6!! I woke up early and slept quite late the night before. Memang letih sangat, tambah2 lagi tadi ada program kat sekolah. Balik2 terus tido and pukul 6 tu la baru bangun. Hubby said, I tido mati. Haha. Then, bangun2 je mak called. I told her that I just woke up and soalan wajib dari dia, ‘Dah sembahyang ke blum?’ No la mak. I’m in the time of the month. Sebenarnye ni memang update merapu sebab xtau nk tulis apa. Dah lama x blogging btul2. I miss the time when I always had something to blog about. Siap buat notes dulu sebab banyak sangat nk type. Haha.

So, actually last Saturday, I went to JB for English Conference organised by Brighton Education. It’s only my third time being in JB (kesian gila haha). Met two college buddies, one of them was my senior and the other one was my classmate. Well, the conference was fun but I had to go back early sebab kesian kat hubby ke’boringan’. He was not in the program, he was there to accompany me so bila I sibuk kat conference tu dia bosan, especially bila dah check out. So, about 12 something, we went back together. Tak terus balik rumah, singgah JPO. Terbeli la pulak Coach Shoulder Bag. I really love the colour and design. I thought beli nk buat raya handbag, tapi x jadi sebab rasenye memang terpakai pon before raya. Haha. So, since dah x jadi buat handbag raya, boleh la reveal gambar kat cni. Haha.

This is the bag! So comellll.. Haha

This is the bag! So comellll.. Haha. Gambar original kat S3, malas nk transfer. Ada kat Dropbox jugak, tapi malas nk download. Haha

Hubby pon sibuk nk bag jugak, so time masuk Adidas tu dia ternampak bag ni and sambar la jugak satu. Jumlah kerugian almost almost 2k.

Limited edition jersey come with a stylish bag!

Limited edition jersey come with a stylish bag!

Huhu. Esoknye beli pulak Wireless Printer from Brother kat Wetex Parade. Asalnya nk beli cartridge je, tapi tah camana, terbeli printer trus. Tapi memang best. 10 kali ganda hidup lebih senang dengan wireless printer. Takdelah wayar berselirat sana sini. Haha. Okay. Memang batak pon.

Brother printer is the best!

The same model I bought.

Eh, apesal asek cakap bnda yg I beli je ni…. Eh, bisinglah!

Actually, ada kerja lain nk buat skrg sebenarnya but I dont feel like doing it. Tu la.. Bila kerja makin banyak, jadi makin malas! Rasa nk tidooooo je… Tapi dah malam2 mcm ni, time semua org tido, I xmau tido la pulak. Huh. Dari dulu I memang ada issue ngn time management.

Okaylah. SHOULD go to bed now. Babai.