Ku Tak Tahu Mahu Letak Title Apaaa..

Hi! Hari ni nk tulis dalam Malay. Sempena bulan puasa. Sempena dh nk raya. Hm? Xder kaitan. Haha

Pagi tdi ade class. Drpd 34, 25 je yg turned up. 9 org lgi M.I.A. Dhla yg x dtg tu budak2 yg lemah. Geram btol! Smalam dh warning dh, ade bnde penting nk bgtau regarding to English Paper 2 for UPSR, tpi brani gak diorg ni x dtg. Grr! X sedar diri btol la diorg ni. Nways, tdi class okay jer. Cume x bape cukup mase laa.. Sometimes, I just feel that there are soooo many things to tell, yet soooooo little time. Lagi bape mgu je nii nk UPSR. Aku lak yg takut. Huhu..

Patutnye pas abes class tdi, aku terus gi Shah Alam. Lepak umah kakak. Sebenarnye nk amek resit nombor plat keta ngn ECPI products yg kakak belikan. Tpi, balik2 class tu rase letih giler. Lepak2 jap smbil tgk tv, then ngntuk… Terus tido. Erm, sblom tu, ade gado ngn Mr.Gonzales. Text+gado ngn dier smpai aku tertido. Bile bgn dh kul 3 ptg. Dh lmbat mcm tu, aku dh jdi malas nk gi. Lagipon, keta tgh buat hal. Mls nk amek risiko. Kang tersadai tgh jalan, mmpos. Tpi, x jdi gi arie ni, mebbe gi esok pgi. Balik arie laa.. Letih giler la nnti. Hm, mang kena gie. Coz, resit plat number tu Acik Din (agent keta) nak kalo boleh this Monday. Kot2 keta smpai before raye. So, esok terpakse gak la gi Shah Alam amek.

Hm, tgh tgu Mr.Gonzales ni sebenarnyer. Die janji nk online dating jap lgi. Hm, dier bru text. Tgu lgi 10 mins. Hehe

Hm.. Dah ready nk raye?? Taon ni, sbb ni taon pertama aku kerje, so… Aku nk blanje langsir baru. Haha. Aku tanye mak tdi, kalo umah ni agak2 bape meter langsir nk beli? Mak ckp, x byk sgt… X smpai 50m. I was like, Huish? 50m?? Biar benar?? Terus terdetik kat hati aku, ‘Betol ke aku nk blanje ni?? Byk btol’ Hahaha. X ksah la bape meter pon. Mang aku nk belanje. Sbb next year pon, mak ngn ayah akan blanje aku kenduri kawen. Hua9

Hm, tetiber teringin lak nk ade DSLR. Ngn Blackberry Bold. Ape bnde ek yg buat aku tetiber nk dua menatang ni?? Wana babe, ko nk jual x DSLR ko ngn BB ko?? Aku nk beli. Serious.

Ape lgi nk ckp eh?? Hm.. Mak ngn ayah bru balik smayang terawih. Erm? Owh, lupe nk ckp. Mlm ni aku x gie terawih. Hihi.. Kena gak ke ngaku bnde mcm tu? Okayla.. Makin byk ckp, makin merepek2. Kang mcm2 pulak rahsia yg terdedah. Haha

Eh! Kebetulan, Mr.Gonzales dh buzz kat ym.

Chow dulu! Bye!

Advertisements

6 thoughts on “Ku Tak Tahu Mahu Letak Title Apaaa..

  1. wanna says:

    Emy!!
    yezza!! BB and DSLR nowadays are keperluan! bukan lg gadjet3 ringan. Haha!
    Yes babe! u better buy one! BB and DSLR (Canon Okeh?)
    U wont regret!
    BB 3 dah kuar and cheaper than BB Bold!
    Hidup akan lebih bermakna. ūüėõ

    • emywinchester says:

      eh, mati2 aku ingt yours is bb bold???
      aku silap tgk ke arie tu??
      tu la… ni mang nk beli ni.
      tatau nk kumpul duit ntok kawen ke beli bb? hahaha
      aku nk beli bb dulu pastu bru DSLR.

  2. salina says:

    emy.siot tol statement u hidup lebih bermakna dan bergaya! hahahahha.

    neway, i pun rase nk dslr (& polaroid-ni agak sure nk beli. dslr masih mimpi g). my sis ade suggest kitorg share beli tp smpi skrg xterbeli. ingat x lg tym photomedia yg we pnjm dslr dlm ‘beg kalis peluru kalo humban kat anjing sure mati’ tu?? pastu i ilangkan ape ntah tu?…nasib xkene byr! hahahha.

    • emywinchester says:

      haha! u ilangkan lens cap die ke ape tah..
      kelakar btol. dhla tgh miskin. kahkah
      i x sure i tgk ape kat tenet, tpi bnde tu mmbuatkan i nk beli DSLR.
      selame ni i x heran pon, but tetiber i nk yg giler2 nak tu.
      but whatever it is, i nk BB dulu. then DSLR.
      sal, belanje la i. u bleh choose, nk belanje BB ke DSLR.
      i kasi u peluang pilih. hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s